Jak objednat měsíční bezplatný trial pro Školní multilicence? Pravopisně.cz Prémium

24. 04. 2024

Každý učitel si může jednorázově spustit měsíční bezplatný přístup pro svou školu (a žáky / studenty v ní) v rámci Školní multilicence Premium.

Samotné info o školních Prémium multilicencích najdete zde.

K samotnému generování kódů pro žáky (kódy mají vždy pevnou platnost 1 měsíce) se dostanete vždy po přihlášení na nástěnku učitele.

Přihlášení pro učitele najdete zde.

VIDEO návod na spuštění školního trialu:

 

 

Spuštění školního trialu:

Přímo na nástěnce je blok s vašimi školními licencemi – jak už objednanými, či uhrazenými, ale také s vaším případným zkušebním trialem.

Ten si můžete aktivovat stiskem na „Začít zkušební verzi“.

V dalším kroku si vyberete počet studentských kódů (každý student / žák potřebuje 1 kus), které potřebujete pro svou školu vygenerovat.

Předání kódů žákům

Po potvrzení počtu už se dostanete na výpis jednotlivých kódů (ty můžete exportovat do formátu .pdf pro vytisknutí – v řádkovém, nebo mřížkovém rozdělení). Pak je studentům klasicky rozdáte ve škole a oni si ho mohou zadat pro získání školního Prémium účtu na 1 měsíc ve svém vlastním studentském profilu.

Výhody měsíčního testování

Díky tomuto měsíčnímu trialu získáte vy i žáci autentickou zkušenost s naší placenou službou Pravopisně.cz Prémium. Budete mít k dispozici neomezené licence – bez reklam, bez limitu na opakování diktátů, …

Ty vám pomohou jak v domácí přípravě (viz nová funkce Domácí úkoly), tak v samotné škole při výuce.

Přidejte komentář

Kliknutím na tlačítko PŘIDAT KOMENTÁŘ udělujete souhlas se
zpracováním osobních údajů .
Pošli tento příspěvek svému blízkému