Doplňování mě/mně 6

14 úloh | Typ cvičení Doplňovačka | Obtížnost 5. třída ZŠ, 6. třída ZŠ, 7. třída ZŠ, 8. třída ZŠ

Dělá vám problémy správné psaní dvojice mě/mně uprostřed slov? Stále v tom plavete? Procvičte si psaní těchto jevů v novém cvičení. Případně nastudujte pravopisná pravidla psaní mě/mně.

V tomto cvičení budete procvičovat v klasické doplňovačce, která obsahuje 14 jednoduchých úloh. Časově ji stihnete vyplnit do 4 minut.

Spustit diktát Zobrazit nejlepších 10
Stáhnout:

4 komentářů ke článku Doplňování mě/mně 6”

  1. Jak sem řekla No moje dcera to zkoušela. Já bych tomu ale vytkla pár věcí přece jenom vytkla. Vadí mi tu že si to to dítě nevyplní celé a pak si zmáčkne tlačítko a ono se to zkontroluje to dítě se to nemá šanci zkontrolovat. Jestli mne chápete podpořte mne.Jsem Monika Poťouchlíková a bojuji za svobodné učení dětí.

    • Dobrý den, paní Moniko,

      to, že bojujete za svobodné učení dětí jsem příliš nepochopil, ale dobrá. Co se týká vaší výtky ohledně vyhodnocování, tak věřte, že i my bychom takové vyhodnocování moc rádi měli, ale je to technický problém. Tento script (ke cvičení) je napsaný v jazyce Java Script (vyhodnocování už je přímo součást souboru), ale vy mluvíte o vyhodnocování pomocí databázového souboru, který je vzdálený (vyhodnocení je uložené na vzdáleném serveru), což nesmírně zatěžuje celý systém. Kdyby se přihlásilo v jednu chvíli více lidí, tak by server nestíhal odpovídat všem, čemuž se snažíme zamezit.

      Mějte krásný den

      T.

    • Dobrý den, mně toto vyhovuje v hodinách. Ihned vím, že děti nemohou podvádět a nemají čas opisovat.Svobody dnešní děti mají až dost, tak proč jim neustále něco ulehčovat. A pokud máme jít s požadavky tam nahoře, tak toto je ideální, protože např. SCIO TESTY-mají 60 otázek na 60 minut-včetně dlouhého textu a to je pro zvládnutí opravdu obtížné.

      • Dobrý den,

        moc děkujeme za pochvalu. Máme stejný názor.

Pošli tento příspěvek svému blízkému