Zářijová pravopisná soutěž na Pravopisně.cz – UKONČENA

Po delší době jsme se rozhodli uspořádat trochu větší pravopisnou soutěž, ve které mají všichni stejné podmínky na vítězství. Celkově nápad pořádat pravopisné soutěže se nám velmi líbí, jelikož je to zábava, zároveň můžete skvěle procvičit pravidla pravopisu a ještě vyhrát knižní ceny.

Pravidla a informace:

  1. Soutěž probíhá od 14. 9. 2015 od 0:00 do 20. 9. 20:00 (na výsledky vložené po 20:00 nebude brán zřetel).
  2. Úkolem bude správně a v co nejkratším čase vyplnit soutěžní kvíz a zapsat do tabulky svůj e-mail (na ten vás v případě výhry budeme kontaktovat).
  3. Soutěže se smí účastnit kdokoli, ale do výsledkové listiny nemůže být zapsán stejný e-mail vícekrát.
  4. Vyhrávají první 3 nejlepší soutěžící, kteří vyplní svůj e-mail.
  5. Výherci zasíláme cenu následující týden.
  6. Hodně štěstí. 🙂

 

O co hrajeme?

1. místo – kniha Hobit – J. R. R. Tolkien

2. místo – kniha Posel – Markus Zusak

3. místo – kniha Temný pán – Jamie Thomson

 

Všechny ceny do soutěže věnovalo knihkupectví Kosmas.


SOUTĚŽ BYLA UKONČENA

Pravidla soutěže:

  • Veškerá data získaná od uživatele jsou považována za jeho osobní a vztahuje se na ně ochrana podle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Naše stránky se zavazují, že osobní údaje uživatelů nebudou předávány žádné třetí osobě.
  • Pouze informace od výherců budou uveřejněna na těchto stránkách (pravopisně.cz). Na jejich kontaktní údaje zadané při soutěžení budou odeslány informace o výhře.
  • Pravopisně.cz si vyhrazuje právo změny výhry v době konání soutěže, či zrušení celé soutěže. Výhru není možné vymáhat soudní cestou.

16 komentářů ke článku Zářijová pravopisná soutěž na Pravopisně.cz – UKONČENA”

  1. Zdravím, mám na vás dotaz. Udělal jsem úspěšně kvíz za 30s, ukázala se mi věta, že výsledek je uložen, ale ve výsledkové listině není. Je to jen chyba stránky, nebo se mi nakonc neuložil?

    • Hezký večer,

      je mi líto, ale v databázi nemáme na váš uvedený e-mail (ani na hodnotu 30 sekund) žádný výsledek – zatím se nám nestala situace, že by se výsledek neuložil.

      Aktuálně máme v databázi 9 925 uživatelů pravokvízů a pravoxes a ještě žádná stížnost na neuložení.

      • To je škoda, já už se radoval… No tak zkusím štěstí v budoucnu v další vaší soutěži. 🙂

        • Se soutěžemi určitě nekončíme, takže možností bude ještě mnoho – snad to příště už vyjde 🙂

  2. Chtěla bych se zeptat, proč se ve výsledkové listině objevuje už dokonce 6krát jeden a ten samý email, ačkoliv to není povoleno. Daná osoba tímto kazí dojem ze soutěže.

    • Hezký den, děkujeme za upozornění, ale víme o něm – naštěstí nemůže tím nijak narušit funkci soutěže – duplcitní e-maily budeme průběžně mazat a budou vyřazovány ze soutěže. Dle databáze najdeme první vložení výsledku s tímto (či jiným duplicitním) e-mailem a bude považován jen ten za soutěžní.

      • Dobrý den,
        můžete mi vysvětlit, jak se mám tedy zúčastnit, když jsem se postupně zlepšovala a zapsané horší časy ve výsledkové listině nejdou osobně smazat?

        • Hezký den,

          dle pravidel je možné mít na 1 soutěžní záznam jen 1 e-mail – jak jsem psal dříve – vezmeme v potaz jen první vložení vašeho soutěžního e-mailu a ten bude brán jako jediný soutěžní. Pokud bychom to takto neudělali, všichni by si mohli nespočetněkrát zlepšovat svůj čas a my bychom měli soutěžní listinu plnou stále stejných lidí.

          Možnou cestou (do budoucna) je si soutěžní kvíz projít vícekrát, ale vložit výherní výsledek jen 1x.

          • Podívala jsem se teď na aktualizovanou výsledkovou listinu… no ale přeci nyní, když budu mít lepší výsledek, tak si své umístění z posledního místa vyšoupnu pryč. Takže tam stále budu mít pouze jeden mail. Lze už se takto zúčastnit?

          • Krásný den,

            nám šlo především o to, aby se ve výsledkové listině nevyskytovalo několik stejných e-mailových adres, pak by se mohlo stát, že jeden uživatel vyhraje všechny ceny. Určitě svůj výsledek vylepšit můžete, ale zvažte, jestli se pokaždé do výsledkové listiny má smysl zapsat, třeba bude další pokus lepší než předchozí. 🙂

          • Jestli budete mít takovéto soutěže často, možná by stálo za úvahu tohle ošetřit programově (kolik je to řádek? Tak dvacet?) a ušetřit si tím čas s následnou administrací přes mail 🙂

          • Děkujeme za tip – se soutěžemi do budoucna určitě počítáme, jen budeme muset lépe vypilovat pravidla – tentokrát máme hodně připomínek a stížností na jejich znění.

  3. Moc hezký nápad, hezky provedený test… Škoda, že se svým stařičkým PC nezrychlím ani náhodou 🙁

    • Děkujeme za pochvalu 🙂 bohužel z naší strany už více pomoci nemůžeme.

  4. Prosím poradíte mi? V soutěži sem skončil jako 1. a vyfoukla mi to nějaká holka se stejným časem a stejnými procenty? Dostanu jestli to někdo lepší nevyfoukne cenu za 1. místo ?

    • Hezký den, soutěž rozhodně není u konce – v popisu soutěže je zvýrazněně napsáno, že soutěž končí 20. 9. v 20:00.

      Doplnění: v žebříčku se neukazují setiny (ukládáme si je do naší databáze pro přesnější umístění jednotlivých soutěžících v rámci soutěže i pravokvízů a pravoxes), ale přesto se dle nich řadí výsledky. V případě, že budete mít stejný počet % (zpravidla 100 %) a vteřiny za vyplnění testu, rozhodnou vždy setiny – v žebříčku jsou už zohledněné, ač je jako návštěvníci / soutěžící nevidíte.

      Takže pokud v rozhodný čas budete mezi prvními 3 soutěžícími na špici žebříčku, máte nárok na výhru.

Pošli tento příspěvek svému blízkému