Vyhrajte 1 ze 3 audioknih od Audiotéka.cz! UZAVŘENA

Nadělte sobě (nebo svým blízkým) pěkný dárek v podobě audioknihy. Můžete ji vyhrát v nové soutěži, kterou sponzoruje Audioteka.cz.

Soutěžit můžete o tři poukazy ke stažení libovolné knihy, a to od 3. prosince do 13. prosince (do půlnoci). Stačí odpovědět pouze na jednu otázku.

Co jsou audioknihy a audioteka.cz

Audiotéka.cz nabízí audioknihy ke stažení do počítačů a chytrých mobilních telefonů. Je jedinou specializovanou službou svého druhu v České republice. Audiotéka vznikla v říjnu 2011 a od té doby má ve své nabídce přes 1700 titulů mluveného slova. V rámci Audiotéky si uživatel na stránkách http://audioteka.cz buduje vlastní sbírku audioknih tzv. Poličku, ke které může přistupovat jak z mobilního telefonu, tak tabletu nebo počítače.

Co můžete vyhrát:

Tři z vás vyhrají poukaz ke stažení jakékoli audioknihy zdarma ve formátu MP3 z Audiotéka.cz na svou Poličku. Výherci mohou vybírat z více než 1700 titulů.

Například:

Sponzor soutěže:

Rozdělení výher:

500. účastník, který zašle správnou odpověď, získá poukaz ke stažení jakékoli audioknihy zdarma ve formátu MP3 z Audiotéka.cz na svou Poličku.

750. účastník, který zašle správnou odpově, získá poukaz ke stažení jakékoli audioknihy zdarma ve formátu MP3 z Audiotéka.cz na svou Poličku.

1250. účastník, který zašle správnou odpověď, získá poukaz ke stažení jakékoli audioknihy zdarma ve formátu MP3 z Audiotéka.cz na svou Poličku.

Jak vyhrát:

Stačí odpovědět na jednu otázku (odpověď najdete na stránkách audioteka.cz) a zaslat nám odpověď pomocí soutěžního formuláře společně s vaším emailem (abychom vás mohli kontaktovat).

Pomocí jakého zprostředkovatele plateb je možné platit za audioknihy na Audioteka.cz?

a) Riflox

b) PayU

c) Gopay

Soutěžní formulář:

Bohužel, soutěž byla uzavřena – její vyhlášení proběhlo zde během 14. prosince 2013:

Správná odpověď na naši soutěžní otázku byla možnost b) tedy PayU.

Šťastnými výherci poukazu na libovolnou knihu z nabídky serveru Audiotéka.cz jsou:

Michaela Rašpínková
Radek Potěra
Pavla Drdlová

 *Pravidla soutěže:

Veškerá data získaná od uživatele jsou považována za jeho osobní a vztahuje se na ně ochrana podle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Naše stránky se zavazují, že osobní údaje uživatelů nebudou předávány žádné třetí osobě.

Pouze informace o výhercích soutěže budou uveřejněny na těchto stránkách (pravopisne.cz) ve formě „jméno-příjmení“. Na jejich kontaktní údaj (vložený e-mail) zadaný při registraci budou odeslány informace o výhře.

Pravopisně.cz si vyhrazuje právo změny výhry v době konání soutěže, či zrušení celé soutěže. Výhru není možné vymáhat soudní cestou. Každý soutěžící může odpovídat pouze jednou, ten kdo bude odpovídat vícekrát, bude ze soutěže vyřazen.

Soutěžící uděluje souhlas ke zpracování emailové adresy pro marketingové účely. Kdykoliv je možné se odhlásit od odebírání informativních emailů.

Pošli tento příspěvek svému blízkému