Vyhrajte vzdělávací program Diktátor – soutěž uzavřena

Ve spolupráci s autory programu Diktátor (Diktatorek.cz) jsme připravili 10-denní on-line soutěž o 5 plných licencí na tento netradiční vzdělávací systém v celkové ceně 1500 Kč.

Jedná se o počítačový program, díky kterému si uživatel počítače procvičí český pravopis pomocí téměř 1000 pravopisných cvičení.

Kouzlo Diktátora tkví v tom, že dokáže sám spouštět pravopisná cvičení a také přerušit používání počítače v případě, kdy se uživatel (dítě) nesnaží a nevyplní pravopisný test dobře (má v něm hodně chyb).

Pokud se ale snaží a dohledá si pravopisná pravidla pro správné odpovědi, tak čím méně chyb udělá, tak o to déle může nerušeně počítač používat, než se mu spustí další cvičení. Pro úplné „začátečníky“, kterým pravopis vůbec nejde, je možné zkrátit cvičení jen na několik větiček.

Program tak dokáže děti na chvíli odtrhnout od nepřetržitého a mnohdy i několikahodinového hraní her nebo internetování.

Ceny:

5 plných licencí na používání vzdělávacího programu Diktátor

Jak vyhrát:

Stačí vybrat odpovědi na dvě jednoduché otázky, které se týkají cvičebního programu Diktátor. A poslat je přes soutěžní formulář na této stránce společně s vaší emailovou adresou (abychom vás mohli kontaktovat ohledně výhry).

Soutěž bude probíhat 10 dnů a to od 21. 11. 2011 do 30. 11. 2011.

Výherci budou vybráni tímto způsobem:

První 50. soutěžící, který pošle správnou odpověď, získá 1 licenci na program Diktátor.
První 150. soutěžící, který pošle správnou odpověď, získá 1 licenci na program Diktátor.
První 250. soutěžící, který pošle správnou odpověď, získá 1 licenci na program Diktátor.
První 300. soutěžící, který pošle správnou odpověď, získá 1 licenci na program Diktátor.
První 350. soutěžící, který pošle správnou odpověď, získá 1 licenci na program Diktátor.

Soutěžní otázky:

Vyberte nejpřesnější odpovědi (najdete je na stránkách http://www.diktatorek.cz).

1) Program Diktátor na počítači:

a) umí přerušit jen počítačové hry
b) neumí posílat statistiky o procvičování na email
c) umí přerušit počítačové hry i pokec na internetu (Facebook, Twitter, ICQ a další) a spouštět cvičení podle snažení uživatele

2) S programem Diktátor si procvičíte český pravopis cvičeními:

a) od druhé třídy základní školy až po střední školy
b) od třetí třídy základní školy až po střední školy
c) od páté třídy základní školy až po střední školy

Soutěžní formulář:

Soutěž byla uzavřena – vyhlášení během poledních hodin zde na Pravopisně.cz – více na https://www.pravopisne.cz/2011/12/vyhlaseni-souteze-o-licence/.

*Odesláním formuláře souhlasíte s Pravidly pro soutěž:

Pravidla soutěže

Veškerá data získaná od uživatele jsou považována za jeho osobní a vztahuje se na ně ochrana podle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Naše stránky se zavazují, že osobní údaje uživatelů nebudou předávány žádné třetí osobě (kromě údajů vítězů, které budou předány sponzorovi soutěže, aby zaslal výhry).

Pouze informace o výhercích soutěže budou uveřejněny na těchto stránkách (pravopisne.cz) ve formě „jméno-příjmení“. Na jejich kontaktní údaje zadané při registraci budou odeslány informace o výhře.

Pravopisně.cz si vyhrazuje právo změny výhry v době konání soutěže, či zrušení celé soutěže. Výhru není možné vymáhat soudní cestou. Každý soutěžící může odpovídat pouze jednou, ten kdo bude odpovídat vícekrát, bude ze soutěže vyřazen.

Soutěžící uděluje souhlas ke zpracování emailové adresy pro marketingové účely. Kdykoliv je možné se odhlásit od odebírání informativních emailů.

 

Pošli tento příspěvek svému blízkému